Reisverhalen die spiegelen

Veel bedrijfsfilms zitten vol met fantastische beelden maar hebben weinig impact.
Waarom? Omdat een goed verhaal ontbreekt. Wie in de huidige beeldcultuur wil opvallen, moet in de eerste plaats een authentiek verhaal vertellen. Spiegelfilm onderscheidt zich van andere filmbedrijven door een sterk inhoudelijke focus.

Ons doel is om films te maken die als een heldere spiegel fungeren en iets laten zien van de onderstroom van uw organisatie: de onderliggende identiteit die niet altijd in managementtermen te vangen is.

Tijdens het maakproces staat een échte ontmoeting met onze klanten voor ons centraal. Wij zijn er van overtuigd dat elke organisatie een unieke reis aflegt en zien onszelf graag als een tijdelijke reisgenoot. Met de camera nemen we plaats op de bijrijdersstoel om onbevangen te praten over de reis. Soms werpen we eerst een blik in de achteruitkijkspiegel, maar we kijken vooral met u door de voorruit: wat is de bestemming van uw organisatie? Wat zijn de grootste uitdagingen onderweg? Als we uitstappen krijgt u van ons een uniek filmisch reisverslag dat bij vertoning iets losmaakt binnen uw organisatie en mensen een nieuwe blik kan geven: inspiratie van binnenuit.

Al onze producties zijn maatwerk, variërend van lange bedrijfsdocumentaires, tot korte videoboodschappen en trailers. Onze klanten vertonen de films die wij maken bij jubilea, gedurende veranderprocessen of bij de lancering van nieuwe projecten of producten.

Wilt u ook een film die inspireert? Wij maken graag kennis met uw verhaal!